Vetimien kohdalla tuli sitten stoppi. Onhan Gaggenaun vetimet oikein hienot ja sopii kaappeihin kuin nenä päähän, mutta hinta on tattadaa 1 € / sentti. Ei kuulosta pahalta, eihän. Ei siinä tapauksessa, jos ostaa yhden metrin pituisen kahvan. Meidän keittiössä on ottimia yhteenlaskettuna noin 20 metriä! 20 metriä muodostuu siitä, että näitä kyseisiä kahvoja saa minkä kokoisina tahansa, esimerkiksi 120 senttiä leveään laatikostoon kuuluu laittaa 100 senttiä pitkä kahva. Tätä kaavaa kun laskeskellaan useaan kertaan, ollaan melko nopeasti 20 metrissä. Meille ei tule Gaggenaun kahvoja. 

Keittiösuunnitelma on nyt vetimiä vaille valmis ja se on suuri. Minun pitää ehkä hieman aktivoitua kodinhengettärenä tai Mikon nykyajan tasa-arvomiehenä, jotta keittiön koko on edes jollakin perusteltavissa. Tai sitten me voidaan piirrellä tussilla keittiön pöytätasot täyteen kuvia, koska ne saa pyyhittyä puhtaaksi pelkällä talouspaperilla.
 
Keittiösuunnittelun opit:
·         Keittiössä voi olla saarekkeita tai niemekkeitä. Meillä on niemeke, koska se on toisesta päästä kiinni seinässä.
 
Taloprojektin tilanne:
·         Keittiösuunnitelma on viilausta vaille valmis
·         Mikko rakensi sähkökaapille telineen ja noudatteli ohjeita perfektionistisen tarkasti ja hieman yli. Kyseinen rakennelma toimittaa talon valmistumisen jälkeen tikkataulutelineen virkaa.